Craciun de poveste

A fost odata ca niciodata un Craciun de Poveste in CENTRAL cu oameni de zapada amuzanti, pinguini veseli si cele mai indragite personaje din povesti.

Va asteptam vineri, 18 decembrie, de la 16,00 la 19.00 la un eveniment dedicat atat copiilor, cat si parintilor. V-am pregatit o parada a personajelor indragite: Clopotel, Soldatel , fulgi de nea, momente muzicale si coregrafice oferite de copiii de la  Armonia Music si  Palatul Copiilor Cluj.

 Vitrinele CENTRAL-ului vor prinde viata. Trecatorii au ocazia sa urmareasca in premiera teatru gestic interpretat cu maiestrie de Famous Art.

Si pentru ca vom fi in dispozitie de povesti, incarcati cu emotii pozitive, lansam cartea “In Tara Emotiilor”, text Gabriela Marginean, ilustratii Irina Neacsu. Copiii vor descoperi lumea complexa a sentimentelor, in lectura autoarei, vor avea loc sesiuni de autografe si ateliere creative. Cartea va fi prezentata de Diana Tarcea, psiholog si psihoterapeut cognitiv-comportamental, fondator: http://parintecuminte.ro/

Tot in aceasta seara e momentul sa extragem castigatorii campaniei “Craciun de poveste la CENTRAL”: O excursie in valoare de 500 Euro si 3 tablete Lenovo.

Toate motivele sa fim fericiti: Happy Hours in Central, de la 16.00 la 20.00 magazinele au pregatit oferte speciale, discounturi atractive si promotii.

Ready? Steady? Hai in poveste!